Acest site necesita cookie-uri pentru a oferi toate caracteristicile sale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre - Afla mai multe - De acord

Structură, Organizare

Echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie de luni pana vineri, de la ora 08:00 pana la ora 16:30. Specialistii nostri va pot furniza:

 -  informatii tehnice despre produse
 -  sfaturi pentru aplicatii speciale
 -  recomandari de aplicare
 -  consultanta ulterioara asupra utilizarii produselor
 -  va pot prelua comenzile
 -  va pot da un termen de livrare

Societatea noastra este partenerul competent pentru cei care folosesc in activitatea lor produse industriale de tipul celor comercializate de noi. Puteti solicita informatii despre produse sau oferte de pret de la specialistii nostri si veti primi un raspuns prompt. De asemenea puteti solicita un catalog on-line sau o prezenate a produsului prin e-mail.

Avand o experienta de 15 ani in domeniu, va putem oferi cele mai potrivite si rapide solutii la problemele dvs.

Distribuim produsele pe intreg teritoriul Romaniei. Datorita pozitionarii in partea centrala a tarii, va putem livra produsele aflate pe stoc in maxim 2 zile, oriunde v-ati afla in Romania.

Standardul de calitate al produselor noastre este recunoscut peste tot in lume si NE RECOMANDA CA FIIND PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE.

Daca doriti solutii pe termen lung si nu temporare, puteti alege un produs din gama noastra si va garantam ca veti fi multumiti SI VA VA FACE SA APELATI si a doua oara la calitatea oferita de noi.

Nu ezitati sa ne contactati, va stam cu placere la dispozitie!

LA REVEDERE